Consultancy Sessies

Draag consult - Hoe ziet zo’n consult eruit?

Tijdens een consult heb je mijn volledige aandacht en hebben we de tijd en ruimte om door te praten over jouw behoeften. In het begin van het consult zal ik de basics van ergonomisch verantwoord dragen uitleggen. Tijdens het consult maken we gebruik van een speciale oefen pop om te oefenen met het juist knopen van de draagdoek. Aan het einde van het consult geef ik je een stap-voor-stap overzicht van de knoop die we geoefend hebben, zodat je na afloop thuis alles nog eens kunt doorlezen en oefenen. Je bent altijd welkom om terug te komen of te bellen wanneer je nog vragen hebt over het leren van deze knoop… totdat jij je 100% zelfverzekerd voelt.

 
1380h.jpg

Een knoop leren (duur: ongeveer 90 minuten): 50 euro

Geweven draagdoeken zijn de meest veelzijdige babydragers die er zijn. Ze zijn bruikbaar voor kinderen van alle leeftijden. Specifiek voor de eerste maanden kan ik zeggen dat deze doeken het beste zijn wat je kunt gebruiken. Als je wilt leren hoe je een draagdoek moet knopen, dan is dit consult de beste keuze voor jou. 

We kunnen ons focussen op een van deze knopen:

 • FWCC (Front Wrap Cross Carry)

 • Ruck sack carry

 • Ring sling

 • Of PWCC (Pocket Wrap Cross Carry) met een rekbaredoek.

Je mag met een vriendin of je partner komen, als hij/zij het ook leuk vindt om hierover te leren. Dan kunnen we er een duo-consult van maken. Deze duurt ongeveer 2 uur en kost 75 euro in totaal. Het leuke is dat je dan samen leert hoe je een draagdoek kunt knopen.

 

Pas consult (duur: ongeveer een uur): 35 euro

Je wilt je baby graag dragen, maar waarin? Wat is een mei tai? Hoe verschilt deze van een half buckle? Of je hebt misschien gekozen om een full buckle te bestellen, maar wil je er dan een van canvas of een wrap conversion? Het antwoord op de vraag welke voor jou het beste is hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren. Het draait erom welke ervoor zorgt dat jij en je baby zich het allerfijnste voelen. 
Tijdens dit consult leer je de verschillen tussen verschillende typen baby draagzakken. Ook kun je ze zelf proberen om zo te weten welke perfect voor jou is.
Als je al een ergonomische* draagzak hebt aangeschaft en je vaardigheden hiermee wilt verbeteren dan is het mogelijk om een verkort consult van 30 minuten te boeken. Deze kost slechts 15 euro. Ik ken veel moeders die hele goede draagzakken hebben aangeschaft maar niet weten hoe ze deze moeten afstellen, waardoor ze in een kast blijven liggen. Hartstikke zonde! Een kleine verandering kan soms een heel groot verschil maken. 
* Ik kan geen advies geven over niet-ergonomische draagzakken. De onderkant van de draagzak moet van de ene knie tot de andere knie komen en het ruggetje en het hoofd van de baby goed ondersteunen. Om deze reden kan het zijn dat ik je vraag welke draagzak je hebt, voordat we het consult inplannen.

 

Algemene voorwaarden

 • Tijdens een consult oefenen we met een speciale oefen pop. Als je met je eigen baby wil oefenen, is dit op eigen risico.

 • Als je het consult bij jou wil laten plaatsvinden dan is dit mogelijk, maar moet ik hiervoor 10 euro extra berekenen voor de kilometers en extra tijd.

 • Mijn bedrijf is geregistreerd bij de KvK. Dit houdt in dat ik belasting betaal over mijn inkomsten.

 • De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Je krijgt een factuur.

 • Betalingen vinden plaats na het consult. Je kunt betalen via bankoverschrijving, contant of met je credit card. Alles is mogelijk.

 • Als je onverhoopt je consult moet afzeggen, doe dit dan minimaal een dag van tevoren. Als we een afspraak hebben en je komt niet of te laat, ben ik genoodzaakt de helft van de kosten in rekening te brengen. 

 • Als je je baby meeneemt naar ons consult, dan is mijn advies om iemand mee te nemen die voor de baby kan zorgen. Op deze manier haal je zelf het meeste uit het consult.

 • Wanneer je besluit om een draagdoek of draagzak uit mijn winkel te kopen, ontvang je 15% korting na een consult. Je kunt mijn website bekijken voor de verschillende mogelijkheden. Zie de link hieronder: 

 

+31 6 15 32 18 54

Charlevillehof 16 5627 DH Eindhoven

©2019 door Vira Sling Babywearing Consultancy. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now